søndag den 29. november 2009

Billeder af min dyt

Masser af plads. :)










Bilejer - kvit og frit

Halløj!

Så er jeg da sørme lige blevet ejer af en lille bil. En Pontiac Le Mans hvis det skulle sige nogen af jer noget. Den er fra 1988, men det er den samme ejer der har haft den, og han har passet godt på den, så der er intet i vejen med den og ingen rust, så det er jo bare super. Så skal jeg bare passe ligeså godt på den, så jeg forhåbentlig kan få nogle af pengene retur, når jeg skal sælge den igen om et halvt års tid. :)
Hvis det har nogen interesse, så gav jeg $750, og så skal man vidst gange med en 4-5 stykker for at få det i danske kroner, så det er jo ikke galt for en bil. Men puha det var mange penge at skulle hæve fra automaten i dag. Føler mig nu lidt fattig. Dog er det også lidt urealistisk at jeg faktisk ejer en bil. Hmm. Men kan nu meget godt lide tanken. :D
Så selvom der var en masse kørsel rundt i Northland i dag, så endte det jo godt, og fik kørt bilen sikkert hjem. Det er slet ikke så svært at køre i den forkerte side, noget man vænner sig hurtigt til. Det værste er faktisk sidespejlene, for det er nogle andre vinkler, men det tror jeg nu er noget jeg kommer til at lære hurtigt.

Dette var bare lige en hurtig opdatering fra en glad bilejer. :D haha.
Vil lige få taget nogle billeder af dyret, så I kan få lov at se hvad jeg har brugt så mange penge på.

Hyg jer
- Bilejer Gitte ;D

fredag den 27. november 2009

Dødsfald og genoplivning - desværre ikke den samme kalv

Ups, glemte da lige, i det andet indlæg, at nævne det sygeste der er sket i min uge. Vi har i de sidste to uger haft en meget syg kalv, og den ville ikke rigtig drikke den mælk vi kom med. Vi tog den til side og gav den antibiotika. Men det hjalp desværre ikke. Så den døde i mandags. Jeg har dog ikke set den efter den er død, synes ikke lige det var noget jeg ville.

Dog reddede vi en anden kalv. Tror det var tirsdag, hvor vi skulle "dehorn" resten af kalvene, og da vi var færdige med denne kalv (nr. 131) faldt den bare om. Vi puffede til den for at den skulle rejse sig op, men den blev bare liggende. Ligemeget om man rev den i halen, eller hev den i hovedet skete der intet, og den holdt op med at trække vejret, så Richard begyndte at sparke den i maven, og den begyndte at trække vejret, og nu har den det godt igen.
Så hvis I nogensinde skulle stå over for en kalv der holder op med at trække vejret, så bare spark den i maven.

Så lidt spændende - eller hvilket ord der lige passer der - har denne uge der været.

Hyg jer
- Gitte. :)

torsdag den 26. november 2009

Puha, alt det sol. :D

Hej i kulden. :D

Hvis jeg lige skal starte med at reklamere lidt for hvordan temperaturen bare stiger hernede, så er denne uge et godt eksempel. Mandag efter raftingen var vejret okay, men også lidt overskyet, men de sidste par dage har det været helt vildt varmt! Det er en dejlig temperatur når man malker om morgenen, efter morgenmaden er der så bare skyfri himmel og sol, og når jeg så, som de sidste par dage, har gået op og ned af markerne og sprayet for ukrudt er det næsten ulideligt - selvom der "kun" er en 23-25 grader. Og det bliver endnu varmere, for sommeren starter først rigtig i midten af december siger de. Puha siger jeg bare. Kunne vidst godt lige bruge en dag hjemme i kolde og regnfulde Danmark. :D
Jeg har dog fundet ud af, at solcreme er en vigtig del hernede, for solen er ret skarp, så med mindre jeg vil fortsætte med at ligne en krebs i hovedet, så skal jeg vidst til at smøre mig ind, og det samme på mine arme, men det er nu skønt at blive brun. :)

I går var vi ved stranden og få frokost, så det var alle tiders. Det er åbenbart noget de bruger meget, at tage en picnic-kurv med og så nyde det gode vejr, men jeg klager nu heller ikke. Det er skønt. Og så var Steve og Rhondas barnebarn - Katarina -i vandet for første gang. Det er nu hyggeligt at deres datter, svigersøn og barnebarn er her, så er der lidt gang i huset.

Ellers har jeg det nu stadig meget godt. I dag (fredag) tog familien på camping bare en enkelt dag, så de kommer hjem lørdag aften. Det betyder jo at jeg har huset for mig selv, men det er nu meget dejligt, bare at kunne gøre hvad man vil. Det betyder dog også, at jeg har ansvaret for 5 høns, 2 katte, 3 hunde og ret så mange køer. Men det er nu nemt nok - tror mere det er aftensmaden er bliver problemet, meen, hvem har ikke levet af pasta og ketchup før. :D

Søndag går den store biljagt så ind. Vi skal til en auktion i Whangerei (1 time væk fra os) og hvis vi ikke finder noget der, er der et par andre steder hvor vi nok kan finde en. Så det håber jeg meget på, for skulle gerne være fri som fuglen i min næste arbejdsfri weekend, hvor planen er at tage ned til Annie og være der den weekend, hvor der også kommer nogle andre trainees. :)

Mere spændende har mit liv ikke været i denne uge, intet kolort ud over mig eller noget i den retning, så alt hvad jeg har at sige nu er, at I må have det godt i kolde Danmark, jeg vil nyde at kunne side ude i solen i shorts og top og spise min frokost. Mmmm.

Hyg jer
- solbrændte Gitte. :)

mandag den 23. november 2009

White Water Rafting

Wup wup. Så er jeg her igen efter den fedeste weekend i lang lang tid. Det der river rafting - det er lige mig. :)
Jeg fik fri fredag, så jeg startede selvfølgelig dagen med at sove længe. Og så ved 12-tiden skulle jeg mødes med et par andre gutter heroppe fra, som jeg så kørte med til vores "campingplads", som i virkeligheden bare var en græsplæne ned til en lille flod. Men hyggeligt, det var det. Gutterne jeg fulgtes med skulle lige mødes med nogle andre (danskere :D) inde i Taupo, den by vi overnattede tæt på, så vi fik også lige lidt aftensmad. Så gik turen ud til hvor vi skulle campere, heldigvis var mit telt slået op da jeg kom, for det var ret mørkt.
Så det var ret sjovt at se alle dem jeg havde snakket med den næste dag, for de lignede ikke alle sammen det jeg havde set fredag.
Lørdag morgen var der morgenmad kl halv 9, og en halvanden times tid efter gik turen til den første flod, Rangitaiki River, som var en 3-4'er i en kategori der går fra 1-5. Det er fantastisk at prøve. Vi var 6 i vores båd og selvfølgelig en guide - og vi var de bedste. De samme 6 som vi var dagen efter, så det var sjovt.
Det var nu ikke så hårdt at river rafte som jeg havde troet, for selvom vi virkelig skulle padle meget nogen gange så var der også tit hvor det bare var lidt og så flugte vi bare strømmen uden af gøre noget. Og når det så gik nedaf så galt det bare om at holde fast, og til tider sætte sig ned i båden for ikke at tippe ud. Men som sagt, vi var jo de bedste og derfor væltede vi jo ikke. Den eneste gang vi røg i - hvor vi ikke skulle - var da vi skulle hoppe over et træ der var ud og floden og så skulle vores båd gå under så vi landende i den igen, men da det ikke lige lykkedes for førstemanden, så lykkedes det ikke rigtig for nogen af os. :D

Efter floden var passeret i super stil fra vores side, så fik vi serveret frokost, og det skal lige siges, at vejret var alletiders. Solen skinnede og det blæste næsten ikke. Fantastisk.
Efter frokosten blev vi kørt hjemad, men vi havde et stop på vejen, i en varm pool - hvilket vil sige, at vandet der er i den kommer langt nede fra jorden af og er virkelig varmt, men ikke så rent. Det var dog skønt nok lige at slappe af i den inden vi skulle hjem til vores telte igen, hvor der senere blev serveret aftensmad, som Annie og jeg lige missede, for vi var kørt med et par danske drenge ind til Taupo for de ville i bad og vi fandt noget andet at spise og fik set byen.
Ellers gik resten af aftenen bare med at hygge sig. :)

Søndag var ikke meget anderledes, anden end at vi selv skulle køre ud til det sted hvorfra vi skulle rafte. Floden - Wairoa River - var en nummer 4-5, så der var et vandfald som var det vildeste det kunne være, men det var fedt at prøve, og selvfølgelig klarede vi også denne dag fantastisk. Vi sad lidt fast på et par sten nogen gange, men det var ikke så slemt.
For da vi var færdige med at rafte fik vi frokost og bagefter kunne vi køre hjem, det tog jo også lige en 5½ time.
Så det var dejligt at komme hjem til en normal seng og et bad!

Og så kom jeg hjem til den dejlige nyhed, at min arbejdsdag starter lidt senere end normalt, for nu er kørerne gjort gravide, så det skal vi ikke hjælpe dem med om morgenen mere. Tyrene klarer resten. :) Så jeg starter nu først halv 7 - nice.

Så nu glæder jeg mig bare til at se de fleste igen når der er december-fest.

Tror vidst det var alt for nu - og der skal nok komme billeder. :)
Hyg jer - Gitte.

mandag den 16. november 2009

Fredag d. 13 = uheld? JA!

Hej hej derhjemme, eller hvor I nu befinder jer. :)

Så kommer der lige lidt mere Gitte-news.
Skal jeg lige starte med at kommentere titlen på dette indlæg, så har jeg fundet ud af, at fredag d. 13. bare ikke er en god dag. Dagen ligner selvfølgelig alle de andre dage, meen. Da jeg står og malker en ko kl alt for tidligt om morgenen vælger "nabo-koen" da lige at den skal af med "alt godt fra maven". Ad. Så den dumme ko fik lige tømt tarmene ud over min ryg. FY FOR POKKER! Men der er bare ikke meget at gøre, for lortet kommer alligevel ret hurtigt, så jeg var bare helt varm og klam ned af ryggen og lidt ned i støvlerne. Og Richard, ham jeg arbejder sammen med, han stod bare og grinte af mig. Men så fandt han heldigvis en ny overall til mig. Men synes nu stadig at det var det ulækreste jeg til dato har brøvet.
Dog siger Steve og Richard at jeg skal være glad for at det "kun" var på ryggen, for det er sket for nogen, at de har fået det lige i hovedet, men det håber jeg nu virkelig ikke sker for mig.
Men jeg har heldigvis ikke flere fredage der hedder d. 13. hernede, så jeg krydser fingre for, at det var en "once in an lifetime - experience".

Ellers har vejret ikke været meget bedre end da jeg kom. Der er stadig ikke mange dage hvor solen skinner fra skyfri himmel, lidt har der dog været, og så er det bare smadder lækkert at køre derudaf på sin bike og nyde det hele.
Men det meste af tiden er det overskyet, men dog ikke særlig koldt, så det er rart nok. Det regner også lidt engang imellem, men så længe man husker at få regntøjet på, så er det nu heller ikke nogen hinding. Specielt ikke hvis det er sidst på dagen, for så venter der et varmt bad lige om hjørnet. :D

I weekenden, (ja det er snart en dag siden jeg havde det) var vi lørdag ude i endnu en skov. En lokal en af slagsen. Men den ligner nu de andre jeg har været i og kørt igennem. Bare en masse forskellige træer og en masse kænpe kauri'er. Og de har virkelig gjort noget ud af det, for det første man møder på turen gennem skoven er et stort telt hvor de har sat alle mulige plancer op med alt hvad der er at vide om de ting man finder i skoven. Og undervejs er der stillet højtalere op som fortæller de forskellige træers historie, og hvor de kommer fra. Utroligt med et land der har snakkende træer med kiwi-accent.
Søndag blev brugt som ren slappe af dag, hvor jeg bare sad ude med et blad og nød solen. Så det var nu helt rart, når min næste weekend ikke kommer til at gå stille for sig.

Nu I alligevel er ved at få et flachback af de dage der er gået siden sidste indlæg kan jeg ligeså godt fortsætte.
Fredag skulle vi "dehorn" alle kalvene, hvilket vil sige at vi skulle tage hornene ud, så de ikke kom til skade eller gjorde skade på andre. Dette er bedst at gøre når de er små, for så er der ikke så meget horn. Men måden de gjorde det på, dog den eneste måde man kan gøre det på som farmer, var ikke lige noget jeg havde lyst til, selvom jeg fik tilbuddet.
(Og dette er ikke for sarte sjæle): Vi fik først sorteret alle kalvene, så vi kun havde dem med horn. Så skulle de spændes fast, eller det vil sige, hovedet skulle spændes fast, så de blev låst fast omkring mulen (hvis det også hedder det på en ko?) og nakken. Hvis hornene var begyndt at vokse lidt blev det yderste klippet af, og der startede det så med at bløde. Men det gjorde det ikke længe, for så gik de i gang med at brænde resten af hornet ud, så de kom ind til knoglen, for så ville det ikke vokse ud igen. Det så ikke rart ud, og af at se og høre på kalven var det heller ikke nogen fornøjelse. Tænk sig at få en brændende varmt metalting stukket ind i hovedet to gange for at få resterne af hornet ud.
Men det skulle "kun" gøre ligeså ondt, som når andre dyr bliver brændemærket. Godt jeg bare skulle se på, hvilket faktisk også var svært nok.
Jeg siger bare godt jeg ikke er kalv med horn - og i særdeleshed ikke en tyrekalv - for så er det både "egendelene" og hornene der skal af. Av for pokker. :)
Men det hører jo bare med til at være farmer at gøre sådan noget, så længere er den jo ikke. Vi skal heldigvis kun gøre det en gang mere i løbet af denne uge, for næste gang der kommer kalve er i marts, og der er jeg her ikke.

Men nu er min tid snart gået, har lige en halv times tid inden kørerne skal malkes for anden gang. Jeg har i dag gjort hele "malkehytten" ren, eller det er nok ikke en hytte, for der er kun en væg. :P Så den er dejlig ren at komme tilbage til nu.
Jeg skal nok få den fotograferet en dag også.

Utroligt at jeg alligevel fik skrevet en roman mere, det må åbenbart være et spændende liv jeg lever. Haha!
Men som slut detalje kan jeg da lige informere om, at jeg rejser til Australien d. 8. februar (eller ca. der omkring) og er der de næste 3 uger, for jeg skal med på en tur rundt, hvor vi kommer til at se alt det man ellers kun ser i tv. Så det skal nok blive rigtig spændende.
Der er dog stadig et stykke tid til endnu. Så det næste vilde bliver som nævnt i forrige indlæg min river rafting tur. Wuhuu. :D

Hyg jer så længe
- Gitte :)

onsdag den 11. november 2009

Billeder fra huset og en udflugt i nærheden

Vores udflugt til en masse træer - specielt Kauri træerne som kun findes i NZ.

En lille vogn med lidt forskelligt udenfor parken med træer - som åbenbart er så stor en turistattraktion at der skal være en "madvogn" også.

Udsigten et random sted i Northland - men flot er den da. Den sandende ø bliver brugt som sand-surfing, hvor de surfer ud i havet.


Ved ikke lige hvad der sker for det billede, men det er udsigten til højre og venstre fra samme sted.

Rhonda og jeg.


"The four sisters" - fire store træer det vokser op ved siden af hinanden. En af de ting min værtsfamilie har taget mig ud til. Dette er typisk for mange steder i NZ - masser af træer.

Mit værelse - som det ser ud fra gangen. Og se lige hvor pænt sengen er redt. :)


Den anden halvdel af mit værelse. Bunken med tøj til højre er det Rhonda (min værtsmor) har lagt ind, og bunken til venstre er min bunke. :D


Udsigten fra det ene vindue på mit værelse. Det regnede lidt i dag, så jeg skal nok lægge flere billeder ind når vejret bliver bedre.


Udsigten fra mit andet vindue. I baggrunden ses der hvor arbejdshundene har hjemme. :)



Huset som at det er jeg bor i - fra den ene side ned til haven og nogle af alle markerne.


Huset fra den anden side. Den rigtige side med hovedindgangen.


Udsigten fra huset. Alle markerne der er, er bare en brøkdel af alle dem der er her.


Min bike. :D Er faktisk ret god til at håndtere sådan en.


Pep - min bedste ven. :D Det er ham jeg bruger, når kørerne skal hentes. Sø' - det er han godt nok!

Beskidt arbejde. :D

Så er jeg her igen. :)

Nu er der godt nok lige gået et par dage siden sidst, men det er nu stadig det samme arbejde. Dog begynder at jeg kunne gøre mere af det alene, så det er meget fedt. Bare mig og hundene :)
Dagene burde være meget ens, men det eneste der er, er at der skal malkes to gange om dagen. Og den første malkning starter kl 5 om morgenen, så det er ret tidligt at stå op og hente kørerne inden den tid er gået. Men det går nu meget fint - dog har jeg kun været oppe så tidligt i to dage, så jeg vil nok komme til at hade det på et eller andet tidspunkt.
Jeg kan ikke engang sove længe i min næste arbejdsfri weekend, for der står den på river rafting både lørdag og søndag. Heldigvis får jeg et lift af en anden trainee, som har en mere med, så vi er tre fra Northland der tager afsted sammen, for der er ca 5 timers kørsel dertil. Men jeg glæder mig, det bliver helt sikkert godt.

Men som jeg skrev i titlen, så er det et ret beskidt arbejde, men det gør mig faktisk ikke noget. :P I dag har været endnu en dag med en masse mudder over det hele - og savl! Kom ikke her og sig at det er nemt at fodre kalve, for så snart at de har drukket alt det mælk man kommer med, så går de i gang med at slikke på en. Specielt mit nye "barn" - som min værtsmor kalder hende - nr 17. Jeg var jo gennemblødt efter det - me not like. :) Men ellers er det nemt nok at fodre kalvene, jeg skal bare fylde en stor trailer, hvor der på siden er en masse "patter", og så sutter kalvene alt hvad de kan.
I dag var - som alle de andre dage ind til videre - en dag med en masse nye ting. Der var små tyrekalve der skulle kastereres, eller hvad man kalder det når man sætter en gummiring omkring deres "egendele" så det lukker for blodtilførslen og derved falder de af efter et stykke tid. Dette har jeg dog ikke prøvet endnu, synes ikke lige jeg har lyst, for tror ikke det må være særlig rart.
Ellers skulle kalvene vaccineres, og en stor gruppe af kødkvæget både store og små skulle have ormekur. Så noget har jeg da lavet af dyrlæge arbejde. :) - Så ja, det er et meget beskidt arbejde.

Hvis jeg skal sprole tiden lidt tilbage, så var jeg inde i Dargaville i går på vores ugentlige besøg, lidt mærkeligt ikke bare at kunne cykle - eller køre - ind til byen når man vil, men det vænner man sig til. Tiden er jo knap alligevel, når kørerne skal malkes kl 15 igen.
Rhonda (min værtsmor) havde et errinde derinde, så mens gik jeg rundt og kiggede, og fik også købt et engelsk blad, så kan kun sige at jeg glæder mig til at Billed Bladet kommer (tak faster).
Men det er nu en fin by. Som jeg har skrevet ligner butikkerne en western by, men når man først er kommet ind, så er det ligesom så mange andre butikker.
Og som jeg havde hørt er Dargaville ikke en by man absolut skal se, men den er fin nok. Hvert fald nogle store supermarkeder. :P

Hvis nogle undre sig over hvordan min typiske arbejdsdag ser ud, så vil det være nogenlunde sådan her tiderne ser ud:
4.30: Godmorgen!
4.45: Hente kørerne fra to forskellige marker, og tage dem til malkningshuset - eller hvordan man oversætter det.
5.00: Malkning.
8.00: Færdig og morgenmad
9.00: Back to work (fodring af kalve, ordne hegn, bekæmpe ukrudt osv.)
12.00: Frokost
15.00: Malkning igen
18.00: Færdig - hjem - bad - aftensmad - afslapning - og så tidlig i seng. :)

Men nå, synes ikke lige jeg har mere at brilliere med nu. Ellers kan I jo altid kommentere mine indlæg eller sende mig en mail.

Hyg jer så længe
- Gitte

lørdag den 7. november 2009

Dargaville

Hej igen.

Saa er jeg kommet til New Zealand efter en lang flyvetur og ventetid den anden dag.
Jeg bor en halv time fra en by - Dargaville - i det de kalder Northland. Byen er ikke saerlig stor, og minder mest om western byen i legoland, med den maade husene er bygget paa, men det er nu meget sjovt.
Det er rigtig hyggeligt her, og dejlig varmt, men godt nok ogsaa stille. Man kan jo hoere fuglene alle steder man befinder sig. Men det er nu meget sjovt. Dog er jeg glad for at dette kun er en periode, for jeg tror ikke jeg ville kunne indfinde mig med et sted, hvor der intet signal er paa mobilen, og fastnettelefonen skratter lidt og nettet ikke altid fungerer optimalt. Men man vaenner sig jo nok til det. Men her er en helt fantastisk udsigt. Der er bare bjerge fyldt med virkelig groenne marker og koer. Og en masse traer. Det er virkelig smukt. En hel anden natur end jeg er vant til hjemmefra.
Det er en rigtig soed familie jeg bor ved, som har 4 boern, de er dog alle flyttet hjemmefra. Den yngste pige bor dog kun 1 time vaek, saa hun kommer paa besoeg sommetider. Hun har vaeret her fra i gaar til i dag.
Ellers gaar tiden med at malke koer, give kalvene maelk og flytte koedkvaeget, saa de kommer rundt paa forskellige marker. Og saa er der alt det der kommer hen af vejen der ogsaa lige skal laves jo - men det er nu et meget sjovt job - ind til videre. ;)
Ellers bruges tiden paa at slappe af - I like. :D For man er godt nok bombet om aftenen, for der er saa mange nye indtryk og nye ting der skal laeres, og det HELE foregaard paa engelsk. Saa jeg faar virkelig udfordret mine engelsk kundskaber, men ind til videre gaar det nu meget godt, de forstaar hvert fald hvad jeg siger. :)
Dog bliver min viden omkring Danmark sat paa en stor proeve, med alt det de sommetider spoerger om. Saa har nu fundet ud af, at det der med at foelge lidt mere med naar nogle har fortalt facts om Danmark kunne have vaeret en god ide.

Jeg skal nok ligge nogle billeder ind fra stedet og saadan - og de soer vi svoemmer i, som vi gjorde i dag, det er alletiders. Og dejlig blaat vand.

Det eneste jeg dog lige mangler at huske paa, er det med at bilerne koerer i den forkerte side. Jeg kommer hele tiden til at se i den forkerte retning inden jeg skal over en vej, og er ved at saette mig ved rattet, naar jeg skal vaere passager. Men mon ikke det kommer. :)

Hyg jer

- Gitte

onsdag den 4. november 2009

Billeder fra Singapore

Annie og Josefa i Singapore :)

Den flod vi gik nede ved.

Her vises hvordan enhver mand i Singapore bør gå klædt. :)


Mig foran en meget sjov plame, og plamer dem er der nok af her i Singapore.



En ret god udsigt må man sige, over noget havn og et pariserhjul.


Der er masser af høje bygninger i Singapore.


Glitzy Christmas - som de selv kalder dette pynt inkl. diskokugler som hænger i træerne og over vejene.

Glitzy Christmas - igen. :)


Morgenmad ombord på flyet - men thai-mad bliver aldrig lige mig, og specielt ikke om morgenen.



Og thai-mad igen til aftensmad, spændende ser det ud var. :D










Singapore

Så blev det Singapore (d. 4. november kl. 16.10 lokalt) - eller rettere Singapore lufthavn - den er jo kæmpe stor, så stor at der er rullebånd hvis man bliver træt af at gå, og små tog der tager en fra en terminal til en anden.
Men det har været muligt at få sig et tiltrængt bad og komme i gratis bio. Så det er klart et sted man kan få noget tid til at gå.
Har kun været på en tur med en bus i 1 ½ times tid, og var udenfor i 20 min og det var mere end rigeligt. Her er 30 grader, men luften er bare træls, så måske det er fint nok at jeg skal videre om ca. 5 timer.

Det må siges at det var en ret lang tur herover, men sådan er det jo, der var masser mad - mere eller mindre godt - og en masse spil og film man kunne vælge imellem, så tiden gik jo. Søvnen spillede jo også ind. :P

Skal nok lige få lagt nogle billeder ind af maden og Singapore set gennem en busrude og en mindre gåtur.

Glæder mig godt nok til at komme helt derned, så jeg kan få en rigtig seng at sove i, for det der med at sidde op og sove, det bliver aldrig en favorit. ;)
Men det bliver dog også lidt ærgeligt at skulle skilles med disse mennesker, både danskere, svenskere og nordmænd som man jo har lært at kende siden vi lettede i går, men mon ikke jeg støder ind i dem igen på en eller anden måde, kan man jo håbe ;)

Hyg jer ind til jeg lige får mulighed for igen at skrive

- Gitte